ILMAINEN toimitus yli 100€ tilauksiin

ILMAINEN toimitus yli 100€ tilauksiin

...

Nopeet on tositarina rakkaudesta,

huonosta huumorintajusta 

ja kiiltävistä esineistä.

 

Kaikki alkoi vuonna 2013 Kapkaupungissa, Afrikassa.

Perustajajäsen W oli rankan päivän jälkeen päättänyt palkita itsensä pirtelöllä ja suunnannut Kapkaupungin ykkösostarille. Imiessään pillillä pirtelöään ja laahustaessaan ostarin steriileillä käytävillä tapahtui jotain, joka muuttaisi kaiken; W sokaistui hetkellisesti. Sokaisun aiheuttajaksi paljastui kymmenesosasekunnin jälkeen oranssin sävyinen peilipinnoite. W ja nopeet lasit olivat viimein kohdanneet. Liekki oli syttynyt. Kevät koittanut. Ilmassa oli rakkautta.

Järisyttävästä kokemuksestaan selvittyään W muisti mitä Raamatussa sanottiin; Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille. W ei vanhan  viisauden innoittamana alkanut jakaa ihmisille rahaa vaan palasi ostarille ja tyhjensi hyllyt nopeista.

Palattuaan Kapkaupungista Turkuun W otti yhteyden uskollisimpiin tovereihinsa ja kertoi ilosanoman; tuliaisia on. Toverit rakastuivat nopeisiin laseihin. Osa saman tien, osa välittömästi. Kaikki yhtä intohimoisesti. Perustajajäsen K sairaalloisesti.

Päivät, kuukaudet ja vuodet kuluivat.

Kylillä ja toreilla kulkiessaan W tovereineen joutui alati vastaamaan kysymykseen "Mistä v****** noita laseja saa?". Kerta toisensa jälkeen vastaus oli sama: "Afrikasta, mutta ei enää, v****". Vuonna 2014 Kapkaupunkiin palattuaan W oli joutunut pettymyksekseen toteamaan, ettei laseja enää myyty ja niiden valmistuskin oli lopetettu. W pohdiskeli hiljaa mielessään, mikä paikallisia ihmisiä oikein vaivasi; eivätkö kaikki tunteneetkaan samoin kun hän. Eivätkö kaikki olleetkaan sokaistuneet. vaipui ajatuksiinsa ja palasi mietiskelemään Turkuun.

Pitkä hiljaiselo päättyi eräänä hämärtyvänä syyskuisena iltana. W:n puhelin soi. K soitti. W vastasi. K kertoi tilanteen edenneen siihen pisteeseen, että jotain oli viimein tehtävä. K kertoi nähneensä näyn sokaisusta. Sokaisusta Suomessa. Nopeista Suomessa. Yö vaihtui aamuksi, pimeys valoksi. Linnut alkoivat laulaa.

Kevät oli tullut takaisin.

K & W