Toimitusehdot

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. 

2. Lähetämme arkisin ennen klo 15. tilatut tuotteet saman päivän aikana. Viikonlopun aikana tilatut tuotteet lähetämme maanantaina. Toimitus kestää normaalisti 1-3 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.


3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä nopeet.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun sähköpostitse info@nopeet.fi.

4. Nopeet.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy nopeet.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta nopeet.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Lähetämme arkisin ennen klo 15. tilatut tuotteet saman päivän aikana. Viikonlopun aikana tilatut tuotteet lähetämme maanantaina. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat

- Matkahuolto (Nouto valitsemastasi Matkahuollon toimipisteestä tai lähikaupasta.) -  hinta 5,90 €

- Posti (Nouto valitsemastasi Postin toimipisteestä, lähikaupasta tai pakettiautomaatista.) - hinta 5,90 €


Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.